Låsesmedens Boligsikring

KBH Låsedøgnvagt rådgiver kunder i København og omegn, til boligsikring af deres private hjem. Vi oplever hver dag private hjem, der ikke er boligsikrede med optimale låse og sikringssystemer.

Låsesmeden hos KBH Låse anbefaler, at låsen til yderdøren skiftes eller gennemgår et eftersyn hurtigst mulig, hvis der er tvivl om, hvorvidt låsen er forældet. 

Er du i tvivl om, hvorvidt din lås lever om til standarden – så kontakt os nu.

Vi oplever tit, at låse og systemer er de samme som ved indflytningen, og dermed forældede. Det er vigtigt, at holde sig opdateret på sikring af hjemmet, da konsekvensen kan være:

  • At tyven lettere kan bryde låsen op.
  • At forsikringsselskabet afviser erstatning, hvis låsen er forældet.
  • At låsen sætter sig eller går i stykker.

Gode vaner og sund fornuft

Gode vaner og sund fornuft er noget af det vigtigste, hvis du ønsker at forhindre indbrud. Og det er forholdsvis nemt at begrænse risikoen for indbrud betragteligt, ved blot at tage nogle få forholdsregler.

Det er dog ikke altid nok til at afholde de ihærdige tyve fra at prøve lykken. Vi håber derfor, at du vil tage dig tiden til at ringe til os, for at få en snak omkring, hvad der kan gøres for at sikre lige præcis dit hjem yderligere.

Har du købt en ny bolig?

I tæt befolkede København, eller i mere ubeboede områder, kan det altid svare sig at bede låsesmeden skifte låsen allerede inden indflytning.

Det er ret almindeligt at overtage tidligere ejere og lejeres nøgler, som hører til de eksisterende låse. Dette kan desværre være ensbetydende med, at der er kopier af nøgler til din lås, som ikke er blevet overdraget. Det er ofte også tilfældet, at låsen er gammel, og at sikkerheden derfor ikke længere er tidssvarende.

Det bør være fast rutine at skifte låsene, når der flyttes til ny bolig.

Stop indbruddet før det sker

Med vejledning fra vores certificerede låsesmed og låseservice kan du komme indbrud og tyveri i forkøbet. Hvis du bidrager med gode vaner og sund fornuft, så tager vi os af resten.

Det er forholdsvis nemt at begrænse risikoen for indbrud betragteligt, ved blot at tage nogle få forholdsregler, som låsesmeden anbefaler:

  • Sæt patenterede låse på alle yderdøre (Garant Plus eller Serie 1200)
  • Tjek, at alle udgange er låst, når boligen forlades
  • Sørg for, at det ser ud som om, at der er nogen hjemme.
  • Lås værktøj og haveredskaber inde

Låseservice sikrer dig én nøgle

Hvis du står overfor at skulle udskifte dine låse, så husk at det er muligt at få samme nøgle til det hele. Hvis du vælger at sætte Garant Plus eller Serie 1200 låsecylindre i din bolig, kan du få samme nøgle til det hele.

Ring til KBH Låse, så fortæller vores montør dig, hvordan din nøgle kan tilpasses dine forskelligartede låse.