En Fordelagtig Aftale

De umiddelbare fordele med serviceaftale hos KBH Låse er, at vi skaber et tæt samarbejde med vores kunder. Vi giver os tid til at lære dig, dine behov og din bygning at kende. Det vil sige, at du som kunde – privat eller erhverv – sparer pengene ved, at låsesmeden kan gå lettere og mere effektivt til sagen, da han kender dig og din bygning. Det gælder også, når der skal laves akut arbejde.

Låseservice og vedligeholdelse

En fast serviceaftale fra din udvalgte låsesmed inkluderer vedligeholdelse af låse, beslag og lukkemekanismer. Årlig gennemgang er en standard, som er med til at sikre at alle låse og inventar holdes ved lige. Sikkerhedseftersyn og boligsikring kan være inkluderet, og vi giver gerne gratis vejledninger og rådgivning til vores servicekunder.

Serviceaftalen skaber et naturligt flow i arbejdet med låseproblematikker og -løsninger – du skal blot trykke på knappen.

Det kan yderligere være en stor fordel at have den samme låsesmed at tale med, når eventuelle spørgsmål dukker op, hvis i skal lave nye tiltag, eller hvis akutte ændringer forekommer.

Hvad er med i eftersynet?

Låsesmeden vil undersøge døre og vinduer samt rense mekanismer, spænde beslag og smøre, hvor der er behov for det. Gamle låse og slidte, eller ødelagte, dele vil blive udskiftet. Dørpumper vil blive justeret, og lukkemekanismer vil blive efterset. På denne måde sikrer vi dig, at alt lukkes og låses som det skal.

Ring eller udfyld kontaktformularen – så fortæller vi dig mere om dine personlige fordele.