Reparation Af Låse

Vores låseservice er din garanti, hvis dine låse er gamle og slidte, defekte eller ødelagte. Vi oplever ofte, at låsen har sat sig, hvor flere selv forsøger at udbedre låseproblemet. Det medfører i de fleste tilfælde, at låsen ødelægges. Du bør altid forsøge dig med vores gratis rådgivning, som hurtigt kan spore sig ind på, hvorvidt din lås er ødelagt eller blot har sat sig.

Slidte låse

Vi ser også eksempler på, at fjedrer og mekanismer er slidte og rustne, hvilket kan medfører at nøglen sætter sig fast – eller at nøglen er knækket i låsen.

Andet kan være, hvis du har været ude for hærværk, eller hvis dine låse er blevet brudt op af en indbrudstyv. Her har der typisk været slået på låsen, og der er derfor brug for en reparation af en erfaren låsesmed.

Sikkerhed af låse

I forhold til drift og sikkerhed, kan der være flere ting, som bør efterses af en professionel låsesmed. Det kan være, at dine ruder trænger til en reparation eller udskiftning, eller at dine døre har brug for en ny lås, der lukker tættere og mere sikkert.

Under en reparation eller udskiftning råder vi vores kunder til nyere patenterede låse, der ikke kan kopieres, og som tåler mere end de gamle. Vi tilbyder også altid at efterse resten af boligen, for dernæst at rådgive til yderligere sikkerhed.

Vi står altid klar med rådgivning omkring boligsikring.

KBH Låse og Låsesmeden Amager har nogle af landets bedste låsesmede, som ved, hvordan et service eftersyn af gamle og nyere låse skaber det bedste udgangspunkt for en reparation, der sikrer dit hjem bedst muligt fremover.

Ring til vores døgnservice, hvis du står med en defekt lås – vi hjælper dig, uanset tidspunktet.