Låsesmedens Låsemontering

Låse findes i mange varianter og sikkerhedsniveauer, men vores låsesmed kan tilbyde montering og professionel vejledning omkring dem alle.

Vi anbefaler dobbelt cylindere og forstærkede låse.

Hos KBH Låse tilbyder vi da også mere avancerede og moderne modeller, som eksempelvis digitale løsninger som kan styres via app og computer.

Låse til private hjem

Udover videoovervågning og alarm opstilling i udsatte villakvarterer, så kan vi anbefale at dine yderdøre er låst med to panterede låse, som ikke kan kopieres til andre nøgler. Din sikkerhed i hjemmet, er låsesmedens hovedfokus. Derfor er det en god idé at kontakte en professionel låsesmed.

Korrekt montering af låsen er afgørende for driftsikkerheden og boligsikringen, samtidig med, at din lås fungerer optimalt og uden besvær. Din tilfredshed er låsesmedens forretning.

Låse til virksomheder

Kvalitetskrav og praktiske løsninger i større ejendomme er også låsesmedens speciale, og vi kommer gerne ud for at lave et eftersyn af nuværende låse og tyverisikringer.

Vores låseservice kan sikre, at nøgler kopieres med en pinkode og sikkerhedskort eller et elektronisk adgangskontrolsystem. Dette betyder, at du har en styring, med hvilken medarbejdere får adgang til specifikke rum og lokationer. Derudover får du mulighed for adgangskontrol, der giver dig et overblik over ind- og udgående trafik, i alle døre.

Tyverisikring

KBH Låse og låsedøgnvagt specialiserer sig i at stoppe tyveriet inden det forekommer i det virkelige liv. Det gør vi ved at sikre alle døre, uanset type, med låse og tyverisikre installationer.

Vær opmærksom på, at mange af de førende forsikringsselskaber kræver, at den ene lås er godkendt i rød klasse.

Ring til vores gratis rådgivning, hvis du er i tvivl om din lås er forsikringsgodkendt.

Der er rigtig mange der køber det Populære låsesytem Yale doorman.