Samarbejde Med Myndigheder

Låsesmedene hos KBH Låse er yderst rutinerede og godt sat ind i alle virksomhedens serviceydelser. Vi har samlet set mange års erfaring inden for alt, hvad der har med låse at gøre. Vi har blandt andet assisteret politi og foged i andelige beslutninger omkring sikkerheden i hus og hjem samt låseskift og montering af låsesystemer generelt.

Certificerede låsesmede

Vi har ry for at medvirke til effektive og professionelle samarbejder, og vores autoriserede låsesmede har altid vores kunders tilfredshed for øje. Dette gælder uanset om der arbejdes med private eller myndigheder. Vi kan omkode eller skifte alle former for låse cylindre, og vi laver nye nøgler med det samme.

Vi ved, hvad det vil sige at arbejde med fogedsager – og vi er vant til at skabe orden i papirarbejdet.

Vores døgnvagt er altid åben, og låsesmeden kører regelmæssigt i København, indre by, og området omkring. Vi er således altid parate til at rykke ud når der er behov for det. Således er du altid velkommen til at ringe og få råd og vejledning. Vi kommer gerne ud på stedet for at gennemgå og udføre en låseservice.

Kundetilfredshed og kvalitet

Vores låse er altid i højeste kvalitet, og vi fører mange patenterede mærker, som er baseret på den nyeste mekanik og teknologi. Har du behov for ekspertise indenfor låse og teknik, som passer til kvalitetskrav fra det offentlige, herunder politi og myndighed, så kan vores låsesmede yde den service, der skal til, for at opnå den korrekte installation og efterbehandling.

Ring til vores døgnservice – vi har taget hånd om alle former for låseopgaver.