Låsesmed Erhverv

Låseservice til erhverv er omfattende, og tilpasset den enkelte organisations behov. KBH Låse tilbyder rådgivning og produktløsninger til tyverisikring og administrations relaterede løsninger. Vi tilbyder totalløsninger der sikrer dig, din virksomhed og værdifulde genstande.

De fleste virksomheder bliver besøgt flere forskellige mennesker, flere gange dagligt. Der kan i denne forbindelse være brug for et betryggende overblik. Vi tilpasser en fleksibel løsning, der giver dig det nødvendige overblik.

KBH Låsedøgnvagt tilbyder låseservice og kvalitetsprodukter, som eksempelvis:
  • Patenterede låse og nøgler
  • Adgangskontrol med enten adgangskort eller kode
  • Alarmsystemer
  • Videoovervågning
  • Låsesystemer med et højt sikkerhedsniveau.

Vi tilbyder også løsninger til organisationer, hvor forretningen drives på flere adresser. Det er på samme måde vigtigt at sikre bygninger tilstrækkeligt, hvor der er tale om, at hele organisationens virksomhed og aktiver findes på et og samme sted, og hvor de er mere sårbare.

Erfaring

Vores erfarne låsesmede har mange års erfaring i branchen, og KBH Låsedøgnvagt har ydet låseservice i København og storbysområdet siden 2008. Vi har opbygget ekspertviden ud fra den erfaring vi har gjort gennem tiden, og vi gør brug af den nyeste teknologi og sikkerhed.

Låsesmeden hos KBH Låsedøgnvagt foretager løbende intern sikkerhedskontrol, og vores låsesmede trænes regelmæssigt igennem deres karriere. Vi udnytter enhver kompetence, når vi yder ejendomssikring og regelmæssige eftersyn hos vores faste kunder.

Døgnservice

Vi yder akut oplukning, omkodning og reparationer, samt nøglekopiering i alle døgnets timer. Så skulle du være i en uheldig situation, hvor du har låst dig selv ude, eller noget er galt med låsen, så rykker vi ud på adressen, uanset tidspunktet. KBH Låsevagt tilbyder dig en effektiv og kvalitativ låseservice – også kl 05:00 om morgenen.

Rådgivning

Med vores låseservice ved vi, hvordan din virksomhed sikres bedst muligt. Des mere du som kunde er villig til at oplyse os inden vi ankommer til din lokation, des hurtigere og mere effektivt går vores låsesmed til opgaven. Men bare rolig, vi har lært at stille de helt rigtige spørgsmål, for at lære kundens behov at kende.

Kontakt os idag, hvis du er erhvervsdrivende eller ansvarlig for virksomhedens sikkerhed.