Låsesmedens Låseservice

Når du ringer til låsesmeden

I langt de fleste tilfælde kan vi rykke ud på under 30 minutter, men det er vigtig at vi altid har den korrekte adresse. Vi har desuden behov for at få en god beskrivelse af, hvordan din lås ser ud, og hvor mange låse vi skal hjælpe med.

Husk at tjekke alle muligheder inden du bestiller vores låsesmed akut.

Da vi har flere og flere kunder der bestiller opgaver akut, men vælger at aflyse opgaven igen efter vore montører er på vej ud til kunden, På den baggrund har vi valgt at tage det fulde min. beløb (som typisk er aftalt over tlf.) for besværet, uanset hvilke oversagen kan være.
Så det er vigtigt at kunden udelukker alle muligheder inden bestilling af vores låsesmede.
I Dagstimer 8-16.  Fra 650kr
Døgnvagt  16-08   Fra 850kr – 1500kr

Vi forsøger altid at afhjælpe problemet fra det øjeblik, hvor vi griber telefonen.

Erfarne låsesmede med kontinuerlig efteruddannelse

I takt med den låseteknologiske udvikling har vores låsesmede behov for kurser og faglige opdateringer. Dette er med til at sikre vores kunder, at alle løsninger er konkurrencedygtige og boligsikre.

Vores firma har Ruko’s Bronze Certificering, og vores låsesmede er autoriserede. Vi har flere års erfaringer, og de vedrører alle typer af opgaver inden for låse, sikkerhed og rådgivning.

Service og tryghed i dagligdagen

Det er vigtigt for os, at vores privatkunder og erhvervskunder føler sig sikre i deres valg af vores låseservice. Vi sørger derfor for at holde os opdaterede på kundernes tilfredshed.

Vores serviceniveau og produkter er af højeste kvalitet, fordi vi ønsker det bedste for vores kunder. Tryghed er dagens bedste udgangspunkt, hvorfor vi ikke går på kompromis med sikkerheden i privaten eller på arbejdet.

Vi kæmper hver dag med tryghed i dagligdagen. Vores låseservice fra KBH Låse og låsedøgnvagt inkluderer derfor rådgivning, eftersyn og totalløsninger med belæg.

Vores service skaber tryghed, allerede efter første samtale.