Omfattende Service Til Foreninger

KBH Låse beskæftiger sig med små og store ejendomme samt boligforeninger. Vi tilbyder her vores standard låseservice, eller vores fulde serviceaftaler. Det kan dreje sig om rutiner ved låseservice samt akut oplukning eller låseudskift. Derfor bruger vi kun sikkerhedsgodkendte produkter og professionelt udstyr, som ikke skader de gamle låse.

Kvalitet og sikkerhed

Boligforeningens sikkerhed kan garanteres med komplette låsesystemer, som giver udvalgte medarbejdere eller beboere adgang til specifikke områder og rum i ejendommen. Systemlåse og nøgler har mange muligheder, og kan bruges i de samme låse med forskellige resultater, således at der eksempelvis kan udloddes hovednøgler til medarbejdere og bestyrelsesmedlemmer. Andre specifikke arealer, som vaskeri eller offentlige fællesrum, kan samtidig være til adgang for alle.

Døgnvagt og serviceaftale

Det kan være rart at kun have et nummer at ringe til, når noget skal laves. Og det er en fordel at din låsesmed kender bygningen og låsesystemet. Der er også fordele ved vores sikkerhedstjek og eftersyn med ejendommens døre, vinduer og låse, så vi kan udelukke fremtidige problemer.

Med en udrykningsaftale hos KBH Låse er der ingen meromkostninger, og i har altid en låsesmed stående parat.

Vi anbefaler altid en fuld serviceaftale med vores låsefirma, hvis der er tale om foreninger med flere boliger. Der vil altid opstå problemer med de flittigt anvendte døre i ejendommen. Ring til os, hvis du vil vide, hvilke fordele, der er ved en fuld serviceaftale hos KBH Låse.

Kompetent rådgivning

Vi oplever ofte, at foreningerne har behov for opjusteringer af deres låsesystemer. Vi har gode erfaringer med denne type opgaver, og vi ser, hvordan det skaber mere værdi for de enkelte foreninger og deres beboere. Vi tilbyder gerne rådgivning til specialløsninger, der medvirker til en bedre drift af ejendommen samt mindre administrativt arbejde hos den enkelte forening.

Ring til vores gratis rådgivning, og fortæl os om din forening – så finder vi frem til et tilbud.