Layback CPH er et digitalt bureau, der skaber online markedsføring samt målrettede forretningsstrategier for utallige virksomheder i Danmark. Det er et travlt bureau i rivende udvikling, hvorfor det hænder, at medarbejdere må arbejde ud på de sene timer, og efter at den lukkeansvarlige er gået hjem. Den moderne SMARTair- enhed muliggør netop dette og undgår dermed besværet ved at skulle udveksle nøgler og koder, hver gang der opstår skæve arbejdstider.

Laybacks afdeling er desuden placeret med en vis afstand til hovedindgangen, hvilket skaber en udfordring ift. at skulle lukke kunder ind flere gange dagligt. Denne udfordring løste Låsesmed Amager med SMARTair-låsesystemet, som også kan kombineres med en lang række andre, smarte funktioner. Låsesmed Amager synkroniserede SMARTair’s unikke brik med en mobilapp, som muliggjorde, at de nu fra mødelokalet eller frokoststuen kunne identificere kunden, der ville ind, og give dem adgang med det samme via et enkelt tryk på mobilen. Denne brugervenlige løsning har især været brugbar for Laybacks chefer og afdelingsledere, som afholder mange kundemøder dagligt.

Låsesmed Amager har udført installationen af SMARTair-systemet hos Layback nemt og omkostningseffektivt, og uden at der skal trækkes kabler til hver dør, der indgår i SMARTair-systemet. Dette skaber et enkelt og stilrent udtryk, som stemmer overens med resten af æstetikken i Laybacks kontorlokaler.

Lasse Rafen

(Partner)

Vi har været utroligt glade for vores valg af Låsesmed Amager, som, efter at have vurderet vores specifikke behov og udfordringer, har valgt den bedste løsning for netop vores virksomhed. Vores nye låsesystem er smart og brugervenligt, og det matcher de behov, der opstår på en travl og fleksibel arbejdsplads.